Idag så betalade jag dom sista kronorna till jack för skotern så jag äntligen kunde få dra iväg på en tur. synd som de är så var det duggregn så de var blött och jag litade inte på sjöarna så ja tog en tur till olw för att fresta ricky lite och sen en sväng till patrik som stog ute och skruvade på sin skoter. så nu står den i pappas skotergarage så jag får väl se hur lång tid de tar innan han tar sej en smygtur :)
 
Igår blev det en liten beställning från ridestore så man kan börja med skotersäsongen någon gång. det är rätt typiskt att allt man vill ha är slut så det fick bli det här. men det duger gott år mej
 
Jag har nu idag börjat att planera inför sommarens styling på evon och den kommer att se ut som den på bilden över fast ännu fetare och med svart toning bak. Kostnaden hamnade på runt 12000 så det blir dags att börja spara. fast till sommaren ryker ju min trial så det blir nog suveränt det här. jag längtar !!!!!!!!!
 
 
I år så var det den första "riktiga julen" någonsin enligt mej. Anja och Vienna har varit med mej sen i lördags vilket va riktigt mys ! sen på julafton så satt jag och pappa och hade sådana skuldkänslor för att en av lastbilschaufförerna som jobbar med oss på olw skulle sitta ensam i en lastbil i 5 dagar så vi och släkten bjöd mej honom till oss på jul så han slapp att vara ensam. Det kändes otroligt bra att för en gångs skull vara riktigt osjälvisk och göra något snäll för någon annan för en gångs skull utan presenter inblandat.
 
Men visst blev det presenter. Vienna fick så mycket så det snart får bli lov att skaffa ett hus för att få plats med allt. men allt som allt så var det en fullbordad jul med hela släkten samlad på jag vet inte hur länge!