Så här känns mitt liv nu, har kommit in i en period där ja inte riktigt vet vem jag är längre, allt bara snurrar
Sand och sol, så kommer nästa vecka se ut när jag är med min lilla familj i egypten och har de skönt :) de är mindre än en vecka kvar nu :) och Anja var så gullig så hon och Vienna kommer till mej på torsdag istället för fredag :D så det blir att umgås med dom i 1 vecka och 3 dagar ! det gillas starkt :)
Idag hade jag ett uppdrag, Jonas Hade bett mej att ta lite bilder för lite affisher (stavning)? och grejer.
När vi skulle dra ut så ringde jag på Alex och Sid som förstärkning :) så vi va fotograftrion och fotoobjektet :)
De blev lite bra bilder, här är 3 som jag suttit och redigerat lite
Idag så var jag och kenneth ute och plockade svamp så här kommer de lite bilder om dagen !
Det började med att vi hittade första stället som de stog bikupor i närheten av, så vi lekte med dom och kollade om det var liv i dom, det var de.
Var ute i regnet och plockade riktigt mycket kantareller i ett par timmar
Sen stack vi till ica för att köpa till lite grejer för matlagningen, efter det drog vi hem till mej för att vara kockar ett tag!
Det hela ballade väl ur en aning och det blev lite "regular ordinary swedish meal time" av det hela, med att dra lök i ögonen och kasta runt ost i stekpannor :)
Krille var med som socialt stöd under ungeför hela matlagningen och det slutade med timmar av riktigt mycket skratt och god mat runt bordet, det är nästan som att man börjar undra om det var kantareller vi åt och inga andra svampar
Idag började min praktikant hos mej, fast de låter så fel med tanke på att han är 12 år äldre än mej :P men de känns härligt att vara handledare igen och en ny människa att snacka skit med om dagarna :) De blir nog 2 roliga veckor med han skulle jag tro.
Efter jobbet så hade jag lite tid över så jag hämtade ut ett par nya arbetsbyxor som jag verkligen var i behov av! 2 av 7 fickor var hela så de började bli dåligt med plats :) känns gött iallafall :)
Går och lägger sej Halv 5 på morgonen, vaknar 9, taggar inför nästa gamedag. så har våran helg sett ut. totalt 12 timmars zombiedödande på ca 30 timmar. jag känner de i ögonen kan jag säga, men kul har vi haft!
Det har varit blandade känslor med aggressioner, övertrötthet, allmänt otagg och väldigt seriösa.
Nu ska jag och äta hos mina föräldrar om en timme som lagar grillat :) mmmmmmmumms :)
Igår så satt Jag Krille Sid och Kenneth hemma hos mej och spelade black ops och åt pizza. åt pizza vid halv 5 sen satt vi framför tvn konstant i 7 timmar för att klara "easter egg" på shangri-la.
Efter att vi lyckades med det så Firade jag krille och kenneth med en spontanfylla och de slutade upp på hotellet.
Den här helgen Är ju Anja och Vienna i sthlm, så jag får hitta på något annat.
lösningen är ju som tur är kompisarna! Vi har kommit på att vi ska göra alla easter eggs på black ops, så nu har krille dragit hit tvn och vi ska nörda hela natten
Vid lunch så drog jag och sid till gåsgruvan med min trial för att spela in film, de enda problemet var att trialen inte ville vara med. den gick 200 meter och stannade sen. tror de är dags att byta tändstift i den.
När vi var påväg in till stan så kom jag på att jag behövde tvätta både bil och trial så vi drog till magasinet och gjorde det. under tiden som jag höll på att tvätta så kom de värsta åskovädret i år
Igår så köpte jag ett nytt minneskort till min kamera, behövde ett större till egyptenresan.
Sen så kom jag på att jag kollat efter en keps ett tag och att dom hade fått in nya i sortimenetet på ridestore så de blev en red bull x fighters :)
Har fått magkattar igen! de suger hårt. gör ont som fan och äär allmänt störsamt :(
Den här kvällen har tillbringats i min lägenhet med en hög med kompisar :) blev lite ps3 och dator som vanligt, kenneth va så trött så han gick och la sej uppe i min garderob :P den är faktiskt ovanligt stor för att vara så liten.
Nu ska jag också gå och lägga mej så jag orkar göra nått imorrn :)
Trial är nog den enda maskinen man kan ha kul med när den är avstängd.
Jag och kenneth var upp hos mina föräldrar och övade balans på min trial. farsan kom och ägde oss i början på det men efter 10 minuter så hade jag och kenneth kommit på knepet och då var de ombytta roller.
I slutet så kunde jag hålla balansen när jag bromsade in den och köra iväg igen, de går grymt fort framåt vilket glädjer mej :)
Tillslut så kollade farsan på oss, och de såg ut som att han tänkte tillbaka till sina yngre dagar ;D
Nu är snart helgen här, vi har ju planerat att åka till arvika och hoppa från en bro på 20 meter, är rätt så nervös måste jag erkänna.
Här är en film på när vi var till sunnemo och hoppade från 10 metersbron i somras :) ljudet är lite skränigt så var med på att sänka lite :)
Idag lyckades kenneth övertala mej att följa med ut i crossbanan och köra lite. Jag kan ju säga att en trial inte är gjort för nått som går över 35 km/h typ för då slutar de va kul :d
aja jag tog iaf ett par var i banan och ett varv o skogen sen övade jag på andra grejer och pratade med hasse och kenneth. trialen började gå konstigt men de berodde nog på luftfiltret och halvdåligt med bensin, de blir att kolla imorrn :)
Jag är med och tävlar om en valfri outfit till ett värde av 1.000kr hos Sandra Linder
Var med och tävla här du också!
Nu har jag precis betalat alla räkningar så nu känns både jag och plånboken lättare
Idag har de varit riktigt stressigt, började med att åka till Hallsberg och hämta volvoemballage och direkt efter de arboga. blev 54 mil tillslut så idag har de rullar på.
När jag kom hem så var jag så grymt trött så att jag somnade i soffan i en timme. Nu har jag lagat hamburgare som var välbehövligt för min mage. tänkte också kolla på de två tornen men då blir jag inte klar innan kl 1 inatt så jag skiter nog i de.
Gillar storyn i den här videon sjukt mkt! plus att dubstepen är lika galet bra som dom flesta skrillex brukar göra
Ett sanningens ord :)
Riktigt stressig dag idag, karlskoga, storfors, filipstad, hällefors, köping, arboga och hem. haft tider att passa som varit skapligt tighta och bilförare som kört i 70 på 90 vägar framför mej. kul kul.
När jag kom hem så drog jag och kenneth och åt pizza. efter vi ätit så satt vi kvar där i någon timme och då hann krille, linus, sid och jack hitta oss också så nu sitter vi över skype och snackar medans vi spelar black ops
Ja, pokemonnörd som man var som liten så kan man inte låta bli att garva åt de här som stor
Nytt                                                                       Gammalt
Satt och kollade i mitt bildarkiv och hittade bilder på mina gamla crossar, min gamla trial och ofc på min nya
Fick tillbakla min lastbil idag! jag började dagen kl 6 med att den var skitslut på el så man fick stå i regnet och koppla starthjälp och skit, sen bar de av mot karlskoga till verkstaden. senare så bar det av mot Arboga och tillbaka hem.
När jag skulle hem så var jag tvungen att tanka min bil så nu börjar det verkligen bli dags att få lön för nu har jag knappt råd till frukost :P men 3 dagar ska man klara sej annars är jag värd att dö xD
Nu har Anja och Vienna lämnat mej och åkt hem till karlstad :( det har varit en superhelg!
Lördagen: Började dagen med att vara flaggvakt i crossbanan till kl 17:00, efter det så åkte jag upp till Persberg för att hämta Anja och Vienna. När vi kom hem till mej så gick vi till ica och handlade och hyrde paranormal activity som vi kollade på senare på natten :)
Söndagen: låg kvar i sängen till 13:00, eller ja Anja iaf :) jag och Vienna gick upp runt 9 och kollade på despicable me och gick och la oss efter de igen. Vienna fick sin första bula/blåmärke idag också när hon dunkade huvudet i dörrkarmen, stackarn :( annars har vi slappat och varit till ica :)
Nu så sitter jag i ensamheten och kollar på scrubs, jag kommer inte få träffa dom på nästan 2 veckor nu för att dom skulle på ung mamma gala nästa helg. Aja jag får väl försöka att överleva :)
Nu har jag fått igång min mobil igen efter en JÄVLA massa krångel. fick testa 27 olika metoder tror jag, men tillslut så !
Satt just med Vienna i knät fram tills Anja lyckades låsa ihop min telefon för att hon inte lyckades knäcka min superkod, så nu håller jag på med en total systemåterställning, så byebye till alla nya nummer. Jag får faktiskt skylla mej själv för ja sa att hon aldrig skulle lyckas och då blev de ju lite utmaning men de verkar som att jag vann den iaf :)
Snart så ska jag och Anja kolla på paranormal activity så fort Vienna somnat :) får väl se om hon vågar sova sen eller inte :)
Igår fick jag dom superroliga nyheterna att skatten på min bil hade kommit, så den här månaden är räkningarna 5-siffriga. Svårt att bli rik utan drömvinsten..
Idag efter jobbet så hade vi en sista grabbkväll för att Santi skulle åka tillbaka till sthlm nu på söndag.
Kvällen började med poker i ett par timmar och avslutades med PS3 och zombies på black ops resten av kvällen :)
nu ska jag lägga mej, måste upp tidigt imorrn för att vara flaggvakt i crossbanan.
Det känns som att sommaren är så gott som över nu. kul att det har regnat 90% av sommaren och att man inte har hunnit gjort något speciellt som man tänkt sej
Jag, sid och kenneth satt i lägenheten och funderade vad vi skulle göra och kom fram till att vi var sugna att spela black ops, så ja laddade ner den nya zombiebanan saom vi just nu sitter och nördar :)
Gud va härligt att äntligen sova ut, kommer inte ihåg när jag gjorde de sist. känns som jag är uppe dygnet runt, men jag har ju en super sms kompis på nätterna så de gör inget :)
Börjar kl 2 idag och slutar kke vid 8 men vafan, har man något ättre för sej en sån här dag ?
Idag så fick jag hem Reservdelarna till trialen som jag skulle sätta på direkt efter jag slutade jobba. men när jag skulle sätta dit dom så var de ett annat fel så jag fick slipa och göra egna grejer men resultatet kunde inte bli bättre ! grymt nöjd.
Efter att ja va klar med de så drog jag och Kenneth till gåsgruvan och åkte trial i flera timmar. De va nog den roligaste kvällen på hela sommaren, vi var ute till det började bli för mörkt för att se. så nu är man sliten som ett as och ska snart duscha o ta de lungt :)
De här ser inte ett dugg roligt ut för er som ser de men för mej är det bättre än julafton! Nu kan jag åka Trial igen och börja filma. och bäst av allt, kedjan kommer inte hoppa !
Nu har min syster skaffat en ny blogg och vill ha lite hjälp på traven så här är den: Malinlindstroms.blogg.se
Hon är en intressant och kul liten människa som sitter i varje hörn med sin kamera beredd så ta en titt
Har tråkigt och ska upp kl 5 imorrn så ja funderar på om man ska ta ett bad efter 11 timmars arbetande.
just nu så sitter jag, Anja och Vienna och har vårat numera dagliga kvällssamtal :) Vienna vaknade just så hon är väldigt pratglad :D
Förut satt jag och Linus och kollade efter broar som man kunde hoppa ifrån, vi måste ju slå sommarrekordet som just nu är en 10-metersbro. Då hittade vi Den här på bilden som var på 20 meter som det antagligen blir att åka till nästnästa helg om de blir fint väder och se om man är tuff och dum nog att hoppa från den. just nu tvivlar jag men de är bara att tagga inför de och se då :)
Sitter i lägenheten för tillfället och bränner en skiva till lastbilen så man har något att lyssna på.
Jag gick upp kl 8 för att hämta min lastbil som är på verkstad, trött som ett as var jag verkligen och när ja kommer dit så var den inte nära på klar. Aja jag fick iaf snacka lite skit där i typ en halvtimme innan ja stack hem igen så de va ju kul de iaf :)
När ja kom hem så körde jag ett träningspass och efter de så kollade jag på despicable me som va riktigt bra, jag är kke lite efter men.
Nu har jag dragit på mej arbetskläderna och taggar med en redbull, lyckades få med mej Linus till arboga idag också så man har sällskap i lastbilen! gött de :D
See ya later!
'
idag har jag varit hemma till Anja och Vienna och hälsat på i de tråkiga vädret. Vi va inne till en början och gav Vienna mat och lite grejer innan vi skulle till ica maxi som låg typ 3 km bort.
Vi drog ut och det var spöregn och jag hade inga regnkläder, men man ska inte göra sej omöjlig för de. fick se de som en gratisdusch så löste sej de.
Senare på kvällen så gick vi en proimenad till lekparken, Vienna hade somnat så då passade vi på att leka i klätterställningen och ligga i en stor gunga och slappa i säkert en halvtimme innan vi gick hem igen.
En riktigt rolig och mysig dag tycker jag ! synd att den va tvungen att ta slut
Snart blir de att åka till dom här söta tjejerna och umgås hela dagen :)
Just kollat klart på art of motion, jävligt bra runs, välförtjänta finalister och vinnare! stort grattis till cato som tog hem priset för sickest trick med sin double sideflip !
Just nu så sitter jag, Linus, Pierre, Alex och Santi i min lägenhet och väntar på att redbull ska börja sända live ifrån brasilien så vi kan få kolla på när Cato tävlar i art of motion.
tyvärr så börjar de först kvart i tolv inatt :(
Där är länken för er som vill kolla inatt, ha en bra kväll !
Idag så var vi hem till Faster och ulf för att fira Sofia som fyllde 25 i onsdags. hon fick en snygg dörrmatta av mej och en massa andra grejer som presentkort mm av alla andra :)
Efter maten så tog ulf fram stor smirnoffen som var väldigt populär :)
En riktigt kul eftermiddag kväll med släkt som man inte sett på länge!
Eftersom jag inte har fått min kedjespännare till min Motortrial så tog jag mej några timmar på min cykeltrial för att öva in balans, stoppies och lite annat, förstörde mina byxor för att de fastnade i drevet. menmen de är sånt som händer.
Nu på eftermiddagen så har jag och syrran varit på gården och tagit lite kort :)
kort 1: Syrran som gör allt för en bra bild :)
Kort 2: Min grismaskot som följer med i varenda ny bil jag har
Kort 3: En leksakstraktor i våran övergivna sandlåda
Jag och syrran drog ut till crossbanan förut för att ta lite kort och filma kenneth när han åkte
EN film från i våras med min gopro som fångar upp basvågorna, basen överrastar allt annat ljud så ta filmen för synens skull och inte ljudet :)
Idag efter jobbet så drog jag bort till Kenneth som höll på att fixa sin cross, efter de så drog vi till ica och sedan upp till mej för att ta bort kedjan på min trial.
På kvällen så stack vi till gåsgruvan och kollade och planerade lite för ett filmprojekt som vi ska börja med snart. Kenneth var även jävligt smart som kastade en skitstor sten i en vattenpöl som stänkte ner oss båda som fan.
Här är lite bilder från idag, kenneth har varit med och fått sagt sin roll i dom :)
När ja kom hem från jobbet så var jag hungrig som ett as, så de fick bli lite nudlar och kyckling. nu ska jag bort till Kenneth som skruvar på sin cross.
Jag saknar Anja och Vienna, får vänta tills på söndag för att få träffa dom :(
Idag tänkte jag börja skruva lite på trialen så att de bara var att sätta ihop den när reservdelarna kom. Men det var inte det lättaste för det gick inte att göra något på den, Italienare är skumma när dom bygger maskiner måste jag säga. BTW, det är ingen som vill köpa min vanliga cykeltrial ? (den silvriga på bild 2) 1500 P.O.K
Åkte hem till föräldrarna efter jobbet och fick till min stora förvåning se att 2 av getterna var på fel sida av stängslet. Och jag smart som jag är försöker inte få in dom tillbaka, ja ska ta kort på dom ist xD fast dom kom till mej ändå för dom ville äta upp mitt kameraband. så ja lurade lätt in dom tillbaka och allt va chill igen :D
idag kom jag hem från jobbet kl 10:30 vilket var jävligt gött men då ville farfar ha hjälp med att slänga ut gamla möbler från källaren så jag hjälpte han med de :) Efter de när ja var påväg hem så ringde ulf och sa att ja skulle åka till hafors så då drog jag dit.
Idag så¨drog jag Kenneth och Sid till babylon direkt efter att jag hade slutat jobbet och tryckte deg. de va riktigt j*vla gött! efter de så drog vi hem till mej och slappade.
Imorrn blir de upp tidigt för jobb igen så nu säger jag god natt !
Blev arboga idag och de va ett jävla spöregn. tur att staffan lastar åt mej så at jag kunde va inne och titta på :) fick typ va ute i max 5 minuter idag så man kan inte klaga :)
Regn idag med, fast ja tycker de är rätt skönt. när man åker i en lastbil så är de nästan skönare om de är regn :)
Jag och sid passade på att gå ut och ta lite kort på kvällen när de blev fint :)
Nu äntligen fick jag tag på oscar som jag beställt grejer ifrån. han sa att dom skulle komma i slutet av veckan :D gud vad glad jag blir!, nästa köp blir en ny dator för min måsta va på 24/7 annars startar den inte igen.
Usch va trött jag är -.-  de blir att kasta i sej frukost och sen åka till hällefors sen karlstad och sen kke arboga .
Tror det beror på Anja fatiskt ;D får tacka henne så mycket!
För er som inte kollat hennes så kan ni kika in på anjakortzon.blogg.se :) det var hon som fick mej att börja blogga för de första och hennes blogg är bättre än min så ;D haha
Nu på eftermiddagen så åkte jag, syrran och Sid ut och tog kort i flera timmar :) de va grymt kul och de blev många bra kort :)
Nu ska jag Sid och syrran ut och ta lite kort :) bilder kommer sen ikv
nu kommer de lite bilder från i helgen. kunde inte lägga upp dom förrens nu för att min dator fuckade sej ihelgen och jag har inte fått igång mitt photoshop fram tills just nyss. så nu kan ja vattenstämpla igen så de är fritt fram ;D
Jag har Försökt att få tag i Oskar sen i torsdags men han svarar inte. Jag måste ha min kedjespännare till trialen nu ! jag är så sjukt sugen på att få åka igen :(
Jag och Sid fick just grymt sug att spela zelda wind waker, eller egentligen alla zelda spela men vi tar ett i taget :)
Nu är helgen över och jag har tillbringat varenda sekund med Anja och Vienna.
på lördagen var vi hemma hos mej och försökte få igång min äckliga dator som aldrig vill funka. vi lyckades inte förrens på söndagen så vi kollade på film istället.
Söndag: Åkte till karlstad vid lunch och var på bergvik och kollade runt lite :) sen så åkte vi hem till dom och var där och kollade på film i regnet. När jag skulle hem så märkte jag att jag hade glömt ljuset på, på bilen i 5 timmar. Batteriet var så dött som de kunde bli men Lena var så snäll och hjälpte mej med startkablar och allt :)
Ja kan va duktig ibland. Nu på morgonen har jag hunnit, dummsugit, städat, diskat, dammat, bäddat och duschat. så nu förtjänar jag lite frukost :)
N
Direkt efter jobber så bar det mot nykroppa för att äta kräftor med familjen, morfar och Margaretas släkt. Det va skitkul, har inte skrattat så mycket på hela veckan! Tack för en kul kväll, måste bli fler gånger :)
Efter att jag hade varit till nykroppa så åkte jag upp till persberg och överraskade Anja som inte visste att jag skulle komma och hälsa på idag, speciellt inte sent på kvällen. Vi låg och pratade i ett par timmar om allt möjligt kul medans lilla Vienna låg och sov.
Morfars randomcitat: De finns inge godare än hembränt, jag skrattade så jag höll på att dö!
Nu ska jag gå och lägga mej för att orka göra nått imorrn, gonatt på er alla!
Nu har jag jobbat och slitit som bara f*n för att avsluta min sista dag som chipskörare mellan olw-lagren :) nu ska jag till min morfar i nykroppa och äta kräftor :) de lyser upp dagen lite i de dåliga vädret.
Har lite problem att välja vilen keps ja ska köpa, skulle upskatta lite hjälp vilken jag ska välja. de vore schysst
Nu är febern över och jag mår bra igen, har ingen aning om vad som händer med mej. aja skit samma, gött är de iallafall att jag mår bra igen :)
Fick just hem min order på energidryck som ja beställt :)
När jag gick upp imorse så var de ingen kenneth i lägenheten, kollade överallt och tillslut så hittade jag han liggandes ute på balkongen. Han har sina ideér ibland
Förut så ringde kenneth till mej och frågade om han kunde sova över hos mej för att han hade låst ut sej själv ur sin egna lägenhet. bra gjort kb ! tur att han har äkta kompisar som äger lite
Foto: Canon EOS 60D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Äntligen slutat jobba nu. Jag börjar bli sjuk IGEN! vilket suger, de börjar bli grymt uttjatat. jag har bara varit frisk 1,5 vecka den här sommaren.
Dags att jobba nu, har iaf hunnit tvättat idag sen har jag legat och sovit hela dagen. orka en kärring i grannhuset som kom kl 10 och frågade vrf jag inte hade börjat tvätta kl 7 då min tid började. den slutade kl 12 så ja fattar inte vrf dom ska lägga sej i.
Tack Alex som hjälpte mej att få tillbaka den gamla chatten på facebook :)
Har grymt lungt på jobbet idag så då fick jag snilleblixten att göra såhär, både täckning i telefonen och sol i ansiktet. som att vara hemma fast att tjäna pengar på de. När jag satt i stolen så han jag tänka igenom en del och kom fram till många saker som jag funderat på som nu är kristallklart. hoppas att ja kan lösa problemet bara
Vienna har blivit så stor och duktig :) kan sitta helt själv, och har blivit mycket bättre på att gå och pratar på för fullt :) nu förstår jag vad alla vuxna pratade om när men själv va liten och sa att man växte så det knakade. så är de ju verkligen.
Bilder från en helt perfekt söndag med sol, bad,Anja och Vienna och allt annat