Idag fick jag hem mina energidrycker som ja beställt, de va mer än dom här men jag får fler imorrn så ja lägger upp en till bild på lördag skulle jag tro :)
Gud va skönt det är när man känner resultat av sin träning. Jag var just på gymmet och kände en grym energi i kroppen. " veckor i rad så har jag verkligen pumpat mej till gränsen så jag är påväg att spy, visst de blir ju jobbigare när man tränar ensam bara för att man tränar i stort sett hela tiden utan vila.
Men just nu så har jag inget preparat what so ever, jag kör bara med att äta mat som vanligt och träna regelbundet 2-3 gånger i veckan. Jag vägde mej förra helgen och vägde 76 kilo utan kläder. mitt mål är minst 80 så jag närmar mej :) it feels good
Idag så var jag med Vienna och Anja till dagis för första gången och lämnade Vienna där innan jag skulle skjutsa Anja till skolan. Efter det så hade jag lite andra ärenden att ta hand om. Först till BRL för att få hjälp att få igång DVD spelaren i stereon, sen till jula och efter det till volvo för att fixa nya ljus till lastbilen.
Sist men inte minst så åkte jag förbi barnens hus och köpte en liten randompresent som Vienna inte har fått sett än, en liten trehjuling, som jag efteråt fick hör att Anja tänkt köpa. men nu han jag före så hon slipper :)
Nu har jag jobbar och slitit hela dagen så nu säger jag gonatt !
Sorry för dåkligt bloggande, jag har haft lite fullt upp i veckan men ska sammanfatta lite vad som hänt. Förra veckan fick jag min nya lastbil, och flyt som jag har så satt sej en sprängsten i framdäcket första dagen så de vart punka på skiten.
I helgen så var vi hos anjas kusin sofie och firade henne på hennes födelsedag. de är lite skamligt att hon och jag bor vägg i vägg och att jag aldrig varit in där tidigare.
Igår så skulle bilen in på reparation. kamremsbyte, spänna handbromsen och lite annat småfix.. de blev dyyrt -.-
Nu ska jag till karlstrad och sova hos anja för resten av veckan så har jag eftemiddagsskiftet på chipskörningen så jag kan gotta mej lite på morgonen ;D
Igår satt jag och lekte lite med anjas skolfilm som "hon" håller på med, jag satt i 2 timmar och självklart så laggade hela skiten sönder när jag var klar. det stämmer tydligen med what happens in vegas stays in vegas
Idag var jag på In flames på nöjes. och jag kan inte säga mer än, helt jävla skitsjukt bra !
Kvällen började med att jag trodde att jag skulle bli ensam på konserten men nej då visade de sej att en massa polare skulle dit så jag hängde med mateo, jocke och robin, träffade även chrille där också :)
Första bandet The ryot va sådär, passade inte in i genren men dom va väl bra för sin stil.
de andra bandet: Death Destruction var dessutom mycket bättre, till min förvåning så var det jimmy ifrån dead by april som var sångare i bandet och det märktes lika väl som förra gången jag såg han att han kunde få med sej publiken.
Sen kom In flames. Jag och dom andra stog längst fram, kände hur tusentals personer tryckte på oss bara för att komma nära, alla vrålade och jag kände hur syret försvann, det var länge sen jag kände den sköna känslan. efter halva spelningen så gick jag bakåt i publiken och hamnade i en moshpit vilket var skitnice, sen frågade jag en stor biffig kille ifall han kunde slänga upp mej i publikhavet, inga problem! han kastade upp mej och plötsligt som omfamnade hundratals personer mej med sina armar och lät mej sväva mot scenen. fyfan va sjukt gött det var att äntligen få göra det ! chrilles min va lite rolig när han såg mej framför stägslet ;D
En prislös kväll som bara hände av slumpen :) nu har jag ont i nacken och i huvudet. bara att tagga inför jobb imorrn !
Talen på rubriken är ådern på fördelsedagsbarnen som firades idag. Jag, farmor och farfar. det blev kalas med mat och tårta och ofc presenter :) allt jag fick finns på bilden :) plus att jag köpte en in flames biljett av min kusin som jag ska dra på imorrn kväll. De kommer bli awesome :D
Copyright: Mikael Lindström @ Mixontrix.blogg.se
Idag blev jag klippt av mästerfrisören nikita :) thanks for that :) blev riktigt nöjd och skönt att vara av med allt hår :)
Idag så dissade jag gymmet och drog med till parkourträningen för första gången på typ 8 månader :P. de va stelt kan jag lova men lite kunde jag fortfarande, och inte slog jag ihjäl mej så alla är nöjda och glada. men den här träningen påminde mej lite om den första jag hade med gänget som jag alltid umgås med nu. ingen kände nån men blev polare direkt, ingen brydde sej om vad någon gjorde. vi bara hade kul. ja idag va de riktigt kul :)
Jag skulle ut och ta kort förut och fick med mej alex och hans hund som han ändå skulle ut med så de blev double win ;)
Jag vet att dom flestat tröttnat på dubstep men jag gillade storyn i musikvideon :) ge den en chans. en gång kan man stå ut att titta på allt ;)
Igår kom Anja och Vienna tillbaka hem, och de kändes super att ha dom hemma hos mej i lägenheten. de tror jag vienna också tyckte som ni kan se på bilden, alla leksakerna skulle ut direkt och inge mer snack om de tyckte hon.
Dom åkte hem till Karlstad idag men kommer tillbaka hit imorgon :) nu ska jag nog ut och fota lite för de va grymt länge sen.
Foto: canon eos 60D + tamron af 28-75mm f/2.8 + starfilter
Jag och Anja har en hatkärlek tillsammans som dom flesta har märkt. vi kallar varandra saker, ställer på varandra och är allmänt otrevliga fast på ett kärleksfullt sätt. och det är det som får oss att gå ihop så bra :)
Men när hon har varit ifrån mej i över en och en halv vecka så tycker jag att hon förtjänar att få komma hem till sin pojkvän och få ett riktigt kvällsmus med skum och badsalt tillsammans med sin pojkvän. ibland så kan jag visa min snälla sida. men bara ibland
Igår va min födelsedag, den började med chill hemma hos mej med kenneth krille och glen och sedan vidare hem till mina föräldrar.
Av mor och far så fick jag en t-shirt och 500 att handla för på bergvik. av syster och jack fick jag ett monopodstativ till kameran och ett stjärnfilter och av morfar och margaretha så fick jag 500 :)
Dom andra i släkten ska fira mej nästa helg men jag fick också flyt idag och köpte min kusins biljett till nästa helg spelning av in flames som kommer äga :D
Ja tre fester i en, började med seg förfest som var lite halvdöd sen så blev de helt plötsligt ett helvetes drag och sen slutade vi med efterfest på toa hur nu de kom sej xD jag de blev ett lyckat resultat måste jag säga. nu ska jag chilla lite och sen dra upp till förädlrarna och äta tårta
ikväll blir de fest hemma hos mej när man ändå har långhelg och inget annat för sej. och det blir ett grymt avslut på den grymma påskhelgen som varit också :) hör av er ifall ni vill komma!
På Elmia idag så köpte jag en dvd bilstereo, säljarens min ägde när han kom och frågade om ja behövde hjälp och jag sa direkt: den här ska jag ha ! haha priceless. de blev även en nummerskylt med mitt namn på till lastbilen
dagens höjdpunkter på elmia enligt mej, va kul som fan men drog hem tidigt för att de va så mkt snö på morgonen så vi vågade inte ta risken hem :)
Halvtaskigt tagen bild men man ser ju iaf vad det står :)
Igår så var jag, Jack och syrran och tatuerade oss. första gången för mej och Malin men typ 3e för Jack eller nått. Jag hade tid kl 11 på förmiddagen och dom andra på eftermiddagen, så efter jobbet så åkte jag dit och kollade hur de gick för dom. Syrran hade varit så nervös hela dagen och oroat sej men hon gjorde inte ett ljud ifrån sej vad jag hörde :) bild på min tatuering kommer sen
det var med tungt hjärta som jag åkte till Kil och lämnade min hytt för sista gången. den Lastbilen som varit mitt hem i 2 år var nu redo för pension. nu ska den till varmare breddgrader och hjälpa annat folk.
Men på tisdag får jag min nya och det ser jag verkligen fram emot :)
Den här helgen var underbar men för kort :( jag hann bara se mina älsklingar en dag och nu kommer vi inte ses på 2 veckor :´(
Igår så var vi hos mina föräldrar och lät vienna vara där själv med sin faster och farfar en stund medans jag och Anja åkte ut och "övningskörde". Anja var faktiskt jätteduktig för att vara första gången någonsin :) hon kunde backa, växla, tvärnita. ja dom flesta grunderna som hon fick testa på. Man kan nästan tro att hon är man :O
Idag så åkte Anja och Vienna till storfors vid halv 2 så då satte jag igång med storstädning! Diska, dammsuga, tvätta, byta sänglakan, byta däck på bilen, tvätta bilen (latversionen) ja i princip allt jag kunde göra :) sen på kvällen blev det 3 goda cheeseburgare gjorda av mästerkocken själv :)