Igår så var jag och Pierre ute i skogen och letade geocashar på det jobbigaste stället i stan. vi fick klättra uppför riktiga klippor i mörkret, vi höll på att dö men kom upp tillslut. idag så skulle jag till gymmet men kom hem så sent så jag festade lite själv med räkmackor
Idag var jag, Anja Vienna och Pierre på ikea och bergvik. jag köpte en fotölj åt Vienna och ett bluetooth headset åt mej, sen blev de lite annat småplock. på eftermiddagen så var jag och vienna ensamma för att Anja och Lena var på Hungerspelen så då passade vi på att ta en promenad till Elgiganten där jag köpte en pekpenna till iphonen som jag blev nöjd med :)
I helgen så var jag, Anja och Vienna ute och letade efter geochas skatter i kronoparken och hittade 2. Så idag efter gymmet så kände jag och pierre för att gå ut och leta efter lite i filipstad också, vi börjde med en nere på strandvägen och träffade på Alex och Linus av alla människor på jorden, så dom joinade och det slutade med att vi hittade 6 stycken idag.
Det visade sej va rätt så kul så det blir nog lite mer letande till helgen :)
Pappa och morfar satt och diskuterade om den här sjön i helgen men jag hade ingen bra bild utlagd på den så nu lägger jag upp en ifall det skulle komma upp igen :)
Ge mej långa varma sommarkvällar, ge mej tillbaka min trial, ge mej semester..
Ja det är mycket man vill ha just nu. våren är påväg och man hinner iallafall komma hem innen det blir mörkt nuförtiden. hoppas att det här året kommer med lite förändringar. ett löfte är att till sommaren så blir det minst 2 timmar per dag på trialen, om jag inte bryter något ben förståss..
Grattis till oss! idag har Anja stått ut med mej i ett halvår. så jag tänkte toffla mej lite med att göra ett inlägg om min underbara tjej!
Anja är den bästa tjej jag någonsin haft, hon är en riktig tjej som inte låtsas var en annan för att jag ska gilla henne. hon är helt enkelt perfekt som hon är! jag kan inte fatta att jag har fått en sån fin och underbar tjej i mitt liv!
det har nu gått ett halvår och jag fortsätter bara att bli mer kär i henne för varje dag som går. man kan inte förstå att hon hinner med att vara en perfelt, mamma, flickvän och samtidigt studera. Anja måste nog ha superkrafter.
Jag glömde även att göra ett grattisinlägg på hennes födelsedag (7/3) fy mej ! så jag skriver även grattis i efterskott till henne för hon fick ju presenterna idag så de häär var ju en liten födelsedag också :)
Love u sweetheart <3