Idag var den första riktiga jobbdagen på en vecka, och fyfan va gött det va att få jobba igen efter att ha varit sjuk :D. jag fick lite långtråkigt i lastbilen så jag drömde mej som vanligt bort. Om att få dra på sej hjälmen en varm sommardag och åka ut i skogen för sej själv och bara njuta av terrängen och omgivningen. de går inte att förklara men dom som kör enduro vet vad jag snackar om.
Jag ringde till Björsner och snackade lite skit med han men fick också reda på att motorrenoveringen skulle gå på runt 7000. så den totala summan för felblandning av  olja blev bara runt 13000 totalt, men pengar är väl till för att användas som tur är
Nu i veckan så fick jag hem min absinth som jag hade väntat på i över en månad. jag behövde bara skicka ett argt mail för att få dom skickade. så nästa helg så blir de kalas :D
Tja! grymt dåligt bloggande på sistone. de beror på att jag har haft magsjukan och att jag har nördat sönder mw3 dom senaste dagarna/ vekorna så jag har inte orkat och glömt bort det helt enkelt.
Det här är iallafall lite grejer som jag drog hem från ridestore så fort lönen kom. grymt nice enligt mej. jag är så körd i humörs kläder just nu!
Den här helgen så har Vienna varit på toppenhumör hela tiden :) Också fyllde min syster 19 år! så stort grattis till henne :) idag så gick Jag, Vienna och Anja ut och matade änderna och sen så gick vi ut på sjön med min pappa och Charlie, efter de så var vi Hemma hos mamma och pappa tills dom skulle hem till karlstad.
Filipstad har hållt på i ett år med genomfarten. Motala har hållt på i ett halvår och har snart byggt klart en motorväg. skamligt
*gammal bild*
Igår var jag ner till mantorp och lämnade min trial på verkstad för att jag inte kunde hitta felet.
De var riktigt kul att få träffa oscar igen. vi stog och berättade historier i säkert 1 timme om alla grejer som hänt i våra dagar med motorer.
Efter 2 timmar så ringde han och hade hittat felet. Korskilen hade gått av= Inte bra men inte de sämsta som kunde ha hänt. Så nu är iaf delar på gång så snart kan jag ut och leka igen :)
I förrgår kväll så hade vi inga planer efter gymmet så vi drog iväg till sjön en sväng och sladdade, lärde mej lite nya grejer som 360, 140 grader ställ med retur och lite annat kul. kvällen slutade med att vi rammade vallen så bilen stog på snöhögen. så där grävde vi i 1,5 timme innan vi kom loss men de va lyckat ändå :)