Idag hörde jag allt nytt som facebook skulle få och jag började direkt fundera på om jag skulle testa google plus istället.

Någon som har google plus kan ja skriva och berätta lite om de. om det är något att ha eller inte, för facebook blir ju bara sämre och sämre. Visst, jag kommer ju inte att ta bort facebook men jag vill ha något annat som jag kan vara inne på mer och som inte har så jävla mycket skit.



Nu kommer filmen på när jag och kenneth dödade min gamla dator, jag har inte kunnat gjort en film av de förut för att jag inte hade något redigeringsprogram. Enjoy !




Äntligen har jag fått photoshop igen!

Idag så åkte jag till Patrik direkt efter jobbet för att han hade fixat photoshop åt mej men som han inte hade hunnit bränna ut på skiva. så jag tog med mej datorn för att installera det direkt.

Han hjälpte mej med det plus att han hjälpte mej få Sony vegas pro 10 ! så nu är jag superglad :)
Jag var där i ungefär 3 timmar och chillade med musik och skitsnack, sen så åkte jag till Kenneth där jag fick parkeringsböter..... aja shit happens.

Nu har jag suttit i ett par timmar med vegas och photoshop och lärt mej lite grejer men ska ge mej nu och gå och sova istället.


Egobild som jag tror anja tog på mej med min nya dator :)

Ja! som ruriken säger. Jobb, gym, och en liten stund av frihet. Började kl 7 imorse med jobbet och slutade kl 17, utan en enda rast. Men det är ju rätt så skönt att få lite timmar.

När jag precis hade slutat så ringde jag till kenneth och tänkte fråga när vi skulle gymma, men då hade han redan stuckit till gymmet. så jag skyndade mej hem för att kasta i mej 2 piroger och sen sprang jag till gymmet för att komma ikapp.

Efter gymmet så gick jag och kenneth hem till mej för att spela alla dom nya zombiebanorna till black ops.
Och nu sitter jag för mej själv igen och har precis kollat på det nyaste avsnittet av how i met your mother :)

Jag håller även på att tina kålsoppa och är lite halvnegg över att jag inte kommer in på anjas blogg, även om hon har gett mej det hon säger är det rätta lösenordet :p gris :)



Efter 2 dagars slit och krångel så har Patrik guidat mej igenom hur man skaffade ett nytt lösenord till playstation network för att jag såklart hade glömt mitt och inte kom ihåg vilken av mina mailadresser som jag hade aktiverat den på.

Så nu har jag skaffat det och laddat ner the moon som snart är färdigladdad. Jag har längtaft efter den banan i över en månad nu sp de ska bli kul att va lite nörd igen :)



Nu har jag varit vuxen och duktig som har suttit med mina gamla räkningar och försäkringspapper och letat efter mina försäkringsbevis för att få ersättning för att jag låg på sjukhuset.

Efter mycket om och men så hittade jag alla dom där papprena, plus nummret till sverige om man skulle bli sjuk, de skulle ju har varit bra att haft när jag var där nere för de var ett rent helvete att få kontakt med sverige i ett arabland.

Nu har jag äntligen slutat jobbet och har duschat för första gången på 3 dagar typ, usch o fy.

idag tänkte jag hinna med att åka ner till expert och få ett nytt minneskort för att mitt stoppar min videoinspelning automatiskt. gör om, gör rätt expert !

Jag funderar även på att åka upp till föräldrarna för att se om dom har photoshop på någon skiva så att man kan börja lägga ut lite bilder igen.

Nu är man ensam igen efter en helt underbar helg med Anja och Vienna.

Dagen började med att jag och Vienna åkte till ica tidigt på morgonen för att jag inte hade frukost hemma åt oss, Jag tyckte att Anja förtjänade lite extra sömn eftersom hon har Vienna hela veckorna annars :)

Vid lunch så gick vi till munkeberg och tillbaka för att få lite friskluft.

Nu ska jag sitta och installera program till datorn och krångla lite.

imorse sa jag något till Anja som stämde rätt väl om underkläder.

"Killar struntar i priset på tjejers underkläder så länge dom är snygga, Killars underkläder är dyra för att en tjej ska kunna se på killen att den har pengar"

vi killar har de inte lätt..

Nu kan jag äntligen blogga igen ! jag var till elgiganten förut och köpte mej en acer aspire. Jag har aldrig varit ett fan av laptops men jag får ge det en chans. för Anjas skull ;)
det har hänt rätt så mycket sen min dator gick sönder så de kommer lite bilder och filmer här framöver.
Nu ska jag, Anja och Vienna snart till min faster och fira henne.
tja allihop. nu Är jag tillbaka i sverige igen efter en underbar vecka i egypten, bilder kommer inom kort.
jag har inte bloggat nÅgot sen jag kom hem pga att min dator Är heltrasig. så fram tills dess så får jag nöja mej med mobilens internet.
i förrgår så fick jag också reda på att min trial har skurit också. så de är alltså ny dator och cylinder och kolv som står härnäst på inköpslistan
Dålig uppdatering på sistonde, har haft fullt upp med både jobb och familj.
Men vi hörs när vi hörs, nu blir det borsta tänderna och sedan ner på marken!