Mina tjejer :) älskar er <3
Den senaste månaden så har jag satt mej och börjat spelat Assassins creed som jag fattade tycke för direkt när jag började spela det. 1an gick segt som fan, tröttnade nästan. Men 2an var kul som fan och jag satt med det konstant i 2 veckor för att samla alla trophies och allt sånt skit :) Nu sitter jag och spelar brotherhood och har snart klarat av halva det också beställde jag Revelations som kommer på tisdag:) just love it!
Jag laddade ner sleep cycle härom dagen och det var nog de bösta inköpet hitills. Den räklnar ut när jag ska vara som mest utvilad när den väcker mej inom en önskad tid som går att ställa in från typ 5 min till 1 timme. grymt nice och de funkar vekligen, jag tästade även sleep talk inatt som spelar in varje ljud man gör när man sover och jag har bevisat att jag inte snarkar. dom enda ljuden som hördes var när jag vände mej i sängen xD
Idag fick jag hem årets första order på energidrycker och självklart så var hälften 12% alkohol som en gång förut. hoppas att dom smakar bättre än dom förra för dom smakade skit :)
Nu är det nära. Cylindern har kommit och kolven ska vara påväg om man ska tro på Björsner. Efter och konstant ha kollat på cross och trailfilmer så är jag verkligen taggad till 1000 på att bli något inom motorsport. Jag har hållt på med det i hela mitt liv och det känns som att jag har talang till att bli något. Bara att öva stenhårt så fort som möjligt!
Jag är trött på att vara en Svensson. något mer måste det finnas
Jag kan bara säga Halleluja !  hittade min trasiga nyckelförut så jag kunde dra till volvo och fixa en ny, känns jävligt skönt med tanke på att jag stog i 25 minuter i 11 minus igår och försökte låsa upp bilen.
Idag kom även Min cylinder tillbaka från renoveringen. Nice ! också kom min nya björnfitta också som va skitskön :) känns jävligt skönt idag. Att ha fått allt det plus att jag har städat hela lägenheten, jobbat och senare gym. och bäst av allt, jag slipper laga mat för de gjorde jag redan igår :)
På nyår gav jag bort 2 av Anjas energidrycker, jag tyckte att de va lungt eftersom jag hade betalat för dom men de tyckte inte Anja ! usch va sur hon var på mej.. men nu har jag varit till ica och köpt sönder så nu hoppas jag att hon är glad :)
För övrigt så har jag kopplat tillbaka baslådan i bilen efter jul och nyår, gjort ett par viktiga samtal, tvättat och väntar nu på att börja jobba om ca en timme. känns gött att hinna med saker utan att stressa ihjäl sej för en gångs skull
Nyårslöfte: Att bli Snäll mot Anja :) och vara världens bästa pappa och pojkvän, Jag gör alltid mitt bästa för att vara de men ibland blir det fel :p
Nyår igen. tiden går för fort, Anja skulle till Nykroppa till sin kompis Amanda och jag skulle ha fest hemma hos mej. Jag var lite negg På Anja för att vi inte kunde pussas på 12 slaget Men då hade hon varit så underbar så hon hade gett mej ett brev med en puss i :) jag har världens gulligaste flickvän <33
Vi började hos mej sen drog vi ut och hamnade på fest hos babylongänget en stund, efter det så drog vi till elias som hade lånat sin brors lägenhet. det var ett lyckat nyår, det bästa var att Robin va så schysst så han kunde hämta Anja på kvälen så vi kunde få vara med varandra under natten <3
Det blev ju inte som förra året då vi slutade upp med bara kalsonger på sjön nyktra! det var epic men legender ska ju hållas så;) hoppas alla hade de bra och ha en trevlig fortsättning !
Foto: Iphone 4s + App: Camrera +

Nu under mellandagarna så beställde jag mitt nyaste objektiv som jag längtat efter hur länge som helst! jag tänkte lägga upp allt jag har i kameraväg som jag använder mej av:
Canon eos 60D: Min systemkamera som jag använder, jag köpte den mest för den vinklingsbara skärmen men ville också ha matchande 7D fast billigare, så den blev det och jag är supernöjd med den !

Tamron 28-75/2,8 : är det nyaste och bästa objektivet jag har om ni frågar mej och min syster. det är en blandning mellan orginalobjektivet och 1.8 typ.
Canon EF 50mm f/1.8 II: Det minsta objektivet, grymt härligt för porträttfoton men inte så mycket att leka med i filmningsväg, det är klart att det går men det behövs ett till om man ska hålla på i längden.
Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro: teleobjektiv som jag köpte begagnat av min syster. köpte det för att filma mycket cross och enduro så jag inte behöver stå i skiten för att filma.
Samyang 8mm F3.5 MC Fisheye: Mitt Fisheye objektiv som var det första objektivet jag köpte. Billigt och dugligt objektiv, nackdelen är att det är vast vidvinkel på det så att man inte kan justera det men det stör inte mej så mycket.
Fjärrutlösare: Billigt i inköp och kommer bara med fördelar, det har hjälpt mej i många situationer och rekomenderas starkt för er som inte vill ha skakiga bilder eller som själva vill vara med i fotot ibland.
Velbon Trebensstativ: Fick det i julklapp förra året, inte så dyrt i inköp men så himla bra att ha med sej !
Kata kameraväska: köpte väskan på elgiganten för 500 förra året, ingen speciellt väska men bra utrymme och kan packa ner det mesta.
Gopro HD Hero 1080P: Perfekt när jag är ute och kör trial, cross, ute och hoppar ifrån broar. Ja allt extremt, än så länge är det bara ett fäste på plasthuset som gått av men annars har kameran hållt fint!
Gopro HD Hero LCD Display: Dyrt men värt om man ska hålla på att filma andra, skitbra att ha för att kolla på filmerna på plats och faktiskt se vad du filmar innan så att man inte filmar rätt ner i backen som nog har hänt alla som åkt cross med en Gopro någon gång.
Gopro HD Hero Chestmount: Perfekt att ha för den som håller på med parkour/freerunning eller övrigasporter som du behöver använda hela kroppen i. Inte så bra att ha på sej när man kör enduro för det filmar bara styret och LCD skärmen får inte plats när man använder chestmount
Gopro HD Hero Head/helmetmount: Det som följde med i paketet som jag köpte, inget jag använder mej av så ofta men har kommit till användning någon gång och bra för den som cyklar.
Teleskopstativ: Liten och behändig att ha med sej och är grymt bra för gopro. det blir mjuka rörelser och bra filmat. kan va speciellt bra att ha med sej i skidbacken.
Gopro HD Hero Carmount: Inte med på bilden men fick med det i paketet, har kommit till användning några gånger och kan vara kul att ha på roadtrips
Det var allt som jag hade, hoppas att jag varit till nytta med informationen annars är det bara att fråga om ni undrar något :) Nästa inköp blir en dolly/slider till sytemkameran men det är billigare att bygga en egen så det märks när jag tar tag i det.