Idag när jag kom hem så åkte jag, kuhlin och sid ut till gåsgruvan för att kuhlin skulle få testa på trial för första gången. de gick ju skapligt bra iallafall. det gick bara hål i knät för han. annars så har jag och anja tagit de lungt i helgen för vienna har varit sjuk. 
 
nu ska jag sova för det är jobbdags kl 6 imorrn
 
Nu är det löningsdag! då passar man på att skaffa lite nya saker, skydd för de mesta men nu blir det att spara resten till rom :)
idag så har jag varit till Patrik och kollat på lägenheten som jag ska flytta in i någon gång i augusti/september. den kommer nog bli grymt nice till skillnad mot den jag har nu. visst de är inga fel på den jag har nu förutom att den är dyr och ligger på 3e våningen. 
 
Igår så ja trial jimmy ut såna här skor fast blåa på instagram, och de visade sej vara trial skor ! blilliga också för den delen. så någon gång i augusti så blir de nog att beställe ett par såna så man slipper stenhårda crosstövlar
 
 
Här är filmen från sälen. jag har ingen aning varför den bara kan spelas upp i 480p för jag sparade den i 720. menmen thats life sometimes
 
update: har fixat filmen så nu är det den i bra kvalite som visas, fick lite hjälp att fixa av sid :) 1080p med bättre ljud och bild :D
 
Kl är nu 02:45 och jag blev precis klar med downhillfilmen från sälen som jag lovat att göra.
 
De tog lite tid pga av 2 anledningar 
 
1: jag har slutat kl 23:00 varje kväll den här veckan och har därför inte haft ork eller tid att göra den förrens nu
 
2: Jag har fått Adobe premier av Sid som är en sjukt skillad mästare som skaffade det åt mej! han blogg hittar ni här
 
De är ju egentligen 3 anldeningar, den tredje är att jag inte lärt mej programmet än så jag har väl suttit och exprimenterat lite nu under kvällen och börjat kommit igång, de var många klipp som var filmade med gopron och varje klipp var 10 min långt så de tog ju en del tid att bara kolla vad som värt att ha med.
 
Men imorrn så kommer filmen att läggas ut här på bloggen för er som vill ta en titt ! nu ska jag spara den och sen gå och lägga mej. chiao !
i fredags så kom Anja och Vienna hit efter mycket om och men bara för att Anja hade lite feber. Också ville jag med min familj till sälen för att dom hade hyrt stuga där.
 
vi blev hemma och slappade, men jack skickade sms till mej och lyckade övertala Anja att också bli med för att de fanns spa och grejer där. så vi packade fort som satan och stack upp mot fjällen. vi kom upp dit vid halv 12 efter mycket skrik i örat från vienna när hon ville ha mamma fast hon sov i baksätet.
halv 2 var det läggdags, vilket va jävligt skönt för att jag hade gått upp kl 5 på morgonen.
 
Lördagen blev älgsafari, äventyrsbad, spa och resturantmiddag. underbart skönt och kul för alla ! jack och jack lekte med vienna i barnpoolen medans dom andra gick på spa, och sen var de skiftbyte så vi också kunde dra :)
 
Nu idag så stack jag och Jack upp till fjället för att köra downhill i deras backar. det var dimmigt som satan och liiite regn. Jack fick byta cykel 2 gånger pga punka och dåliga bromsar.
 
I dom andra delarna så kommer bilder från helgen och en film från downhillåkningen som jag ska försöka börja med ikväll eller imorrn.
 
Det blev kvällsfiske efter gymmet med Glenn Santi och Sid. testade den nya linan och ett av dragen. det slutade med en liten gädda för Glenn och en skaplig till mej. 
 
Jag fick även min nya kameraväska idag som ni ser på bilden direkt över texten :) love it !