Nu ska jag, anja och vienna gå ut i den extrema värmen för att gå hem till min föräldrar och bada pool. de kan behövas idag.
När killar inte orkar laga mat = antingen pizza eller kräftor som gäller då! jag bjöd även anja som jag hade lovat ett tag nu att hon skulle får kräftor, och jag håller vad jag lovar så då fick de bli de :)
Igår va jag och kenneth uppe i hans stuga och filmade lite när han körde enduro ute i skogen.
Blev väckt av ett sms från Kenneth att ja skulle upp, och nu kan jag inte få tag på han. Success!
Nu har jag precis ätit frukost och packat kamerautrustningen och ska ut och filma lite.
Äntligen helg ! nu slipper jag gå upp 05:15 vilket känns jävligt skönt. Det blir att ta ikoapp sömnen lite under helgen känner jag.
Idag så va jag, Kenneth Linus och Santi till kd för att hämta mitt mc-ställ (det på bilden). så nu är trialen lättlastadoch bara att åka iväg med när man ska ut på äventyr.
I övrigt så skulle vi hoppa från broar idag också men vi hittade ingen som var hög nog, så vi drog hem till poolen istället och badade och nu senare på kvällen så blev vi sittandes hemma hos mej med en iskall grogg på balkongen och allmännt chill.
Nej nu ska jag sova, inte bra att vara uppe 21 timmar när man börjar bli gammal -.-
Idag har jag inte haft en lugn stund på jobbet så det kändes välförtjänt att få bada i poolen med kompisarna när ja slutade :)
Nu på kvällen så spelade vi texas hold em som självklart ballade ur, men kul var de !
Nu blir det att lägga sej så man kommer upp den sista jobbdagen på veckan. hej!
Foto: Canon EOS 60D + CAnon EF 50mm 1.8 II
Äntligen har värmen kommit tillbaka! lite jobbigt att jobba i men nu ska ja inte klaga och va pessimist över de.
Min klocka kom idag som visade sej vara jävligt awesome med en massa funktioner som att möta hastighet, sträcka och en massa andra grejer.
Drog hem till föräldrarna för att åka trial i skogen också, sagt och gjort. jag blev ute en bra stund och åkte väl runt 1 mil i skogen totalt. Sen när jag nästan va hemma så gick kedjespännaren av så jag fick gå hem med den. nu blir de att ha den ståendes i garaget tills jag får en ny.
Om en stund blir de att dra ner på stan med Alex Pierre och Santi för att kolla om det är något liv.
Hörrs da hej !
Idag så blev de karlstad direkt efter jobbet för att åka och hälsa på Anja och Vienna.
När jag kom dit så var dom och Sabina vid utepoolerna i kronopraken och stekte så de blev att vara där ett tag, sen så var vi ute och gick hela kvällen när de va så fint väder.
Jag hann för övrigt med att köpa ett ryggskydd och beställa hem ett crosställ för dragkroken.
Nu ska jag sova inför morgondagens jobb!
Härlig dag idag måste jag säga! Började jobba vid kl 06:00 imorse vilket va rätt tungt men ändå soft och slutade halv 2 för att jag jobbade över rasten.
När jag kom hem så drog jag och Kenneth till AB Karl Hedin för att köpa skruv, plugg och sån skit till att sätta upp mina hyllor på väggen, de blev väl skapligt nice men ändå lite tomt :P
Senare på eftermiddagen så ringde pontus och fråga ifall ja skulle med till hällefors och bada så jag blev väl på dit för att hoppa och ha mej. De va grymt skönt med tanke på att jag inte kunnat bada på halva sommarn P.G.A förkylning.
Och nu till sist på kvällen så beställde jag en redbull klocka som krille visade mej på igår :) jag blev så sugen så jag blev tvungen att skaffa en :)
Imorrn blir de att åka till Kd direkt efter jobbet för att få träffa Anja och Vienna, och självklart köpa det blå colaglaset på Mc Donalds :D
Idag drog jag och Kenneth till karlstad för att de va så jävla dåligt väder här i filipstad.
Det blev direkt mer än man hade tänkt sej, ny tavla, 2 TB hårddisk, hyllor, och en massa smått och kul :)
Jag kunde tyvärr inte hälsa på Anja och Vienna för att hon var lite trött från all feber, stackars lilltjejen :(
Nu blir de snart att lägga sej för att gå upp att jobba kl 6 imorrn.
Min trial och kenneths cross
Idag har jag och kenneth äntligen tagit oss tid att dra ut till hans stuga och åka lite enduro.
Efter 10 minuters åkande så hoppade min kedja så jag fick gå 1,5 km genom skog och fan vet allt för att komma tillbaka till stugan och börja leta verktyg så skulle dra ut kedjan från motorn.
Efter en timme så hittade vi IKEA-verktyg (skit som fan) men jag lyckades med det iaf.
Inte nog med att det krånglade, minibussen körde fast inne på deras gård så vi fick krångla med spännband i träd och allt för att få lös den. men man ska aldrig göra sej bet !.
Det blev iallafall ett lyckat slut och några timmars körning nu på kvällen, så nu är man svettig och nöjd :)
Igår Kom Gainerkungen Linus tillbaka till filipstad!
Igår kväll så satt jag och kollade på lite scrubsavsnitt när 2 personer utanför fönstret skrek och hade sej.
Det visade sej vara Pierre och linus som var ute och gick mitt i natten.
När jag skulle släppa in dom så hittade vi en fet igelkott som sprang över gräsmattan så vi var tvugna att klappa på den :D
För övrigt så har jag i stort sett blivit frisk och det käns sjukt nice efter 1,5 månad med förkylningar och jävulskap :)
Foto: Canon EOS 60D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Idag har jag tagit mej den första riktiga turen med min nya trial.
De känns att jag inte kört enduro på länge men gud så underbar och lätthanterlig den var att ha att göra med i skogen.
Sten, Bäckar, Vattenhål, Berg, ingen kan stoppa den. just love it !
Nu har jag och sid just varit och hämtat min nya trial :) hann i god tid innan jobbet också :) inte så dåligt med tanke på vi åkt 44 mil :)
Just slutat jobbet, blir att lägga sej direkt för imorrn blir de upp tidigt och förhoppningsvis hämta en trial.
Idag ska den nya ägaren hämta min gamla cross.     Jag måste säga att det tar emot lite att sälja den, men för att få nya grejer så måste man kompensera lite ibland.    Det kommer snart en ny leksak i garaget istället och det ser jag fram emot skarpt !
Idag ska den nya ägaren hämta min gamla cross.
Jag måste säga att det tar emot lite att sälja den, men för att få nya grejer så måste man kompensera lite ibland.    Det kommer snart en ny leksak i garaget istället och det ser jag fram emot skarpt !
Den här veckan har varit som dom senaste, inte gjort wtt skit förutom att hoppas på att bli frisk.
Fick iallafall tillbringa lördagen med syster, Anja och Vienna och det gjorde min helg :)
Nu blir det att äta isbitar och kolla på Chuck! C ya !
Nu jävlar har jag tagit mej tid, lust och ork till att börja blogga. 98% av allt är gjort av Anja så tack tack till henne. Bloggande påminner mej väldigt mycket om när man var yngre och hade kamrat och var inne med koder och skit så det blir ju lite av en utmaning, men men de går nog tillslut. nu ska jag fortsätta att vara social med min dotter så det blir väl mer uppdateringar framöver. over and out