När alla äpplen sitter kvar på trädet den 22/12 så är det något fel
Har blivit helt kär i den här covern av the pixies: Where is my mind. sjukt skön rockballad ! jag lägger även upp orginalet och dubstepversionen som har hållt mitt musikliv igång hela 2011 :)
Här är lite favoriter av scrubs som jag bara älskar :D
Nu har pappa mikael varit duktig och huggit gran, högg ner den på coop och åkte hem med den ;) nejdå men jag, Anja och Vienna var på bergvik och handlade dom sista julklapparna igår och jag hittade mej en plastgran.
Efter julhandeln så var det "julbord" hemma hos min farmor och farfar så vi åkte dit och åt god mat och var med mina trevliga arbetskamrater och släkt hela kvällen. När vi kom hem på kvällen så Klädde vi granen så snyggt som det är på bilderna ! inte illa gjort av oss :) nu är det bara att invänta julen.

Mim flickvän är så otroligt underbar. Jag kan inte förstå vad jag har gjort gör att förtjäna henne. Karma säger jag bara.

Nu när jag skaffade iphone så började jag att spela wordfeud och upptäckte att vi inte längre pratar ord. Nästan allt vi säger idag är förkortat av något slag eller svengelska. Jag och sid satt och diskuterade det härom dagen och vi kom båda fram till att vi kan engelska bättre än svenska i många samanhang. Är det här början på slutet av vårat språk och är alla påväg till ett gemensamt ? Man kan ju alltid hoppas :)
Jag skulle gärna vilja veta vad vienna tänker på där :)
Igår fick jag hem min Iphone 4s. de var egentligen inte riktigt aktuellt för ett mobilbyte, visst var jag sugen men. Halebop ringde mej förra veckan och sa att mitt abonnemang gick ut den 22e, så jag förlängde de plus att ja köpte iphonen. De tråkigaste är att jag inte kan använda den som telefon förrens den 22a då de gamla kortet blir ogiltigt, fram tills dess så får den vara en ipod :)
Igår var det Viennas 1 årsdag. det firades av 2 stora släkter som kom med en massa fina paket till henne! Stort grattis till lilltjejen :)
Igår satt min fina flickvän vid datorn och fick för sej att hon skulle göra om min blogg, så de fick hon såklart :) jag tror att alla va rätt så trött på hur den såg ut förut. Och Anja är skillad och har intresse för sånt där med datakoder och stilmallar etc. Så tack så mkt Anja för att du fixade bloggen åt mej :)
Idag har vi pepparkaksbakat hemma hos mej, eller Anja gjorde. jag fick sån huvudvärk så jag fick lägga mej i soffan...
2 Veckor har gått sen jag såg dom sist och det var då vienna tog sina först riktiga steg, Nu när dom kom hit så gör hon inget annat än att gå ungefär, det börjar bli lite farligt eftersom hon ska ställa sej i barnstolen.
Jag och Vienna satt och spelade super mario sunshine förut och hon kom på att om man trycker på A så hoppade mario, de tyckte hon va jättekul och hjälpte pappa att spela, efter det satt vi oss och spelade lite ps3 och hon fick en egen dosa att leka med samtidigt som jag satt och spelade på riktigt. Hon är ett riktigt teknikgeni, hon förstår hur kameror funkaroch hur man använder telefoner. Usch vad fort hon växer, när hon satt i mitt knä i bilen så tog hon direkt tag i ratten och sträckte sej efter växelspaken, precis som mormor och pappa brukar göra.
Nästa helg fyller hon ett helt år och då blir det ett dunderkalas hemma hos gammelfarmor och gammelfarfar