Den här helgen har jag varit utan mina underbara tjejer p.g.a att jag var på kurs hela lördagen. Det kändes väldigt värt att sitta 8 timmar och repetera de man lärde sej i skolan för typ ett år sen. men regler är ju regler...
Efter det så åkte jag till sid För att hämta hans ps3 och himself för att vi skulle lana hos mej, Vi satt i ungeför 12 timmar i sträck och spelade innan vi gick och la oss. Vi drog på Big stan som avslut och båda somnade i min soffa.
På morgonen så vaknade jag av att Sid sparkade mej i ansiktet när han sov, så jag gick väl upp och började spela igen :P
det var min helg de, idag har jag sett en brinnande bil som exploderade bredvid min lastbil, lite coolt. Också har jag fått mina vinterdäck monterade på fälgarna som jag snart ska iväg och sätta på bilen
Idag så drog jag till verkstan för att grejja lite med lampor på lastbilsskåpet och backspegeln som har varit trasig i snart ett år. jag blev precis klar med allt tills det var dags att åka. och när jag kom ut så kände jag frisk luft, värme och sol. jag börjar undra lite om jorden har vänt på sej för just nu så känns det mer som vår än vinter. menmen jag klagar inte över de, i hytten är det alltid samma tempratur :)
Under helgen har det varit en stor dag för Vienna! under söndagskvällen så Gick hon för första gången själv utan hjälp av någon eller något annat :) Det gjorde oss så himla stolta !
Efter att hon hade tagit dom första stegen så skulle jag och Anja på bio. Jag hade ju lovat Anja att följa med på breaking dawn så jag gjorde det. Men jag mpste erkänna att twilight filmerna är rätt bra så att det var en Lyckad kväll för hela familjen :)
En vecka har gått sen modern warfare 3 kom ut och jag kan nog inte bli mer nörd än de jag är nu, idag har jag suttit non stop i 10 timmar online med krille, kenneth och erik och kört.
kenneneth kom upp med deg också för han skulle ha så då passa jag på att snika med till mej också ;)
imorrn kommer Anja och Vienna hit så då blir de slut med nördandet för ett par dagar :) ett spel är ju trots allt bara ett spel.
Idag skulle mitt modern warfare 3 kommit men de gjorde de ju självklart inte, så jag ringde till webhallens kundservice och fick vänta en halvtimme i telefonkö. När dom svarade så berättade jag hur de låg till, och då sa hon i telefonen - Oj, det har blivit en bug i datorn så din order har inte registrerats. de känns jävligt kul när man är VIP-kund hos dom och inte få grejer som man redan betalat för.. jag fick iaf 50 kr tillbaka som kompensation för misstaget.
Jag tror att jag börjar tro på den gamla skrocken: att krossa en spegel betyder 7 års otur. för jag råkade trampa sönder en spegel förra veckan, och sen dess har väldigt mycket gått åt helvete. jag har varit negg nästan hela tiden och tyckt allmänt skit om allt. Om jag hade varit tjej så skulle man tro att jag hade den värsta sortens PMS.
Aja man får väl FÖRSÖKA att se saker och ting positivt, de blir ju iaf gymmet sen också har man ju true blood att titta på ist för att spela det efterlängtade MW3 som jag längtat efter i ett halvår
Den här helgen tillbringades i Karlstad med ANja och Vienna hemma hos dom, Lena åkte till persberg så vi hade hela lägenheten själv hela helgen.
På feedagen kom jag dit rätt sent så vi hann inte så mkt mer än att äta i stort sett, sen så krypte alla ner i Anjas 120-säng, vi försökte få Vienna att sova i sin egen men hon kände sej ensam då stackarn. plus att hon hade hög feber. De va trångt men mysigt :) bättre för många än för få!
På lördagen så satt vi inna och kollade på film, och senare på kvällen så gick vi till coop och köpte på oss tonvis med fett! mys framför tvn med en film och mina älsklingar :)
På söndagen så tog vi stadsbussen till bergvik där vi shoppade loss lite, jag hittade en "björnfitta" och en t-shirt och anja köpte på sej lite allt möjligt :) sen kom Lena och hämtade oss på kvällen och det var dags för mej att bege mej hemåt. Anja bönade och bad om att jag skulle stanna en natt till, men jag har ju ett jobb som jag var tvungen att vara i tid till så jag fick lov att lämna dom ändå :(. men till helgen så får jag se dom igen och det glädjer mej starkt :)
Igår när jag kom hem så hade jag fått ett uppdrag, att köpa med 8 cheeseburgare från mcdonalds till alex och linus.
när jag kom hem så satt Kenneth i trappuppgången och väntade på mej, helt grön i håret och svart runt ögonen. man kunde tro att han hade gått och dött och sen vaknat upp på nytt, men de var inte roligare än att han hade gjort sej till jokern på allhelgona och att det inte gick bort xD fail!
sen när linus alex och pierre kom så kastade dom sej över sina cheeseburgare och började vräka.. fetton, men de visade sej att Alex och jag hade köpt en varsin ny björnfitta den här helgen :D så nu känner vi oss redo för vintern!
Jag har också fått ett tecken på att jag börjar bli fet, när jag satt mej i min fotölj som jag fått av Anja och som jag verkligen älskar att sitta i! så gick den sönder :( tyger sprack sönder.. de sög, annars var de en rolig spelkväll/ häng
Man säger att man ska lära sej av sina misstag och lämna det som har hänt bakom sej. men då måste jag fråga: Varför förföljer mina gamla misstag mej och gör mitt liv till ett levande helvete ?????!!