Jag har precis beställt en mycket bättre och smidigare kameraväska som jag ska ha till rom så jag snabbt kan kasta upp kameran när den behövs som mest. kan vara bra eftersom rom är den stad jag är mest fashinerad av i världen typ
 
idag var jag och Jack till bryngfjorden och testade downhill. de va SJUKT KUL! bra personal, skön freeridebana, bra utrustning och en jävla massa sköna hängare där som vi blev att prata med. här är en liten kortfilm om hur dagen var och vad som fanns att göra där. oh BTW så slet vi oss inte en enda gång och vi var bättre än vad vi trodde :P har nog crossen att tacka för det !
Den här veckan började jag jobba ist för pappa som tog semester. Och det har jävlats varje dag den här veckan ! förutom idag. jag har minst rivit en pall varje dag med chips pga av rent oflyt blandat med stress, blivit påkörd av en grävmaskin med lastbilen mm. Idag så flöt de äntligen på men nu på kvällen så började magkattarren krypa fram -.- 
 
Enda köpen den här månaden blir den här,plus en t-shirt till och en tröja plus en awesome kaffemugg xD ! var bara så sjukt tvungen att hedra den största kungen av alla
Igår efter gymmet så drog jag och Sid till gåsgruvan och fiskade med Pierre Alex Santi och Jesper. de var ingen fiskelycka där så vi drog vidare till hemtjärn där de va lika dött, efter det stack vi till talludden bara för att slippa alla helvetesmygg som ätit ihjäl oss. kvällen avslutades med att jag, Pierre Sid och Santi drog tillbaka till gåsgruvan där Pierres vev gick sönder, min lina fick damp i bött och santis lina gick av.
Så är det riktiga livet för "storfiskarna "
Idag har det varit klädrensning i min garderob medans Anja var ute och övningskörde. Som medhjälpare hade jag Vienna som mest lekte omkring :) efter det så drog vi upp till "fafa o famo" som Vienna kallar dom och hälsade på "gett och bäh". efter en stund så kom Anja och Lena hem och efter det drog vi till Karlstad för att kolla på snowwhite and the huntsman med Krille och Kenneth. den var helt ok men aldeles för hastig och för kort slut.
Nu ska jag gå och lägga mej och ladda upp för ännu en veckas arbete
Den här helgen har inte varit bra för min deffning kan man säga. det var studentfest igår och där bjöds det på massa mat och fika så det skrek om det. de var riktigt kul och Vienna var pigg och glad hela tiden även fast hon inte hade någon matlust :)
Igår var det en liten gnutta solsken under kvällen som jag hann ut och fota lite. kan det inte sluta regna och vara tråkigt och bli lite varmare och ljusare så man kan komma ut om dagarna och faktiskt göra något !
Anja tycker att jag är så oromantisk som aldrig vill ta pussbilder, men igår så gick vi ut och gjorde det. jag säger att jag kan gå med på det om det är en fin och bra omgivning :)
I torsdags så tog min kära syster studenten, stort grattis till henne ! tyvärr så kunde jag inte vara med och se det för jag fick hoppa in den dagen för att pappa skulle ner och fira henne så igår så var vi till nikita och firade henne. här kommer lite sköna bilder från kvällen. vi startar med den lyckliga studenten.
Här är de botten upp som gäller tycker syrran !
Vienna va med och styrde upp med stekbrillor och sköna dansmoves
Malin ville ge Vienna en liten känsla av hur det är att vara student
Avslutar med dom skönaste minerna ever av jack och jack.
Nu ska vi snart upp till mina föräldrar på studentskiva eller vad det nu kallas ?
I helgen flyttade Kenneth ifrån stan så nu känns de helt tomt här i filipstad. jag har både mina bästa vänner och familj i karlstad så nu är de i stort sett bara jobbet som håller mej kvar.
Igår skulle jag gymma men mådde inte så bra så jag skippade de, synd som det är så är det stängt tills på torsdag så ingen träning på halva veckan !!!! fyfan -.-. men ist för att gymma så spenderade jag hela dagen med att börja bygga ett gigantiskt fort i minecraft som inte syns på bilden bara för att jag är löjligt högt upp men det är bra att minecraft finns när man inte kan göra så mkt annat :)
Idag efter jobbet så fick jag hem något i brevlådan som var väääldigt efterlängtat, nämligen mitt körkort tillstånd för tung mc. Nu blir de plugga och köra i sommar så jag hinner få kortet innan dom nya reglerna kommer