Äntligen har ogilla-knappen kommit :D de känns som att jag kommer att överanvända den på onödigt skit ett tag framöver nu :P
Igår var de dags igen med klädsel, sprit och en jävla massa roliga polare att hänga med!
dagen började med att mysa med Anja och Vienna och en snabbtur till mina föräldrar för att Vienna skulle hinna se sin farmor och farfar lite grann) efter det så åkte vi hem till mej för att Lena skulle komma och hämta Vienna kl 17:00 eftersom båda jag och Anja skulle ha en utekväll.
Kl 19:00 så drog Anja iväg till sina vänner och mina polare kom hem till mej, lägenheten blev snabbt fylld med folk, drickspel, tv-spel vattenpipa och skön musik!
senare på kvällen så gick vi iväg till munkeberg där jag träffade riktigt många av mina gamla kompisar, där fick jag även se min gulliga flickvän som liknade lilla rödluvan lite grann :)
Vid halv 2 så tyckte jag att de började dö ut och jag drog hem och städade lägenheten i väntan på att Anja skulle komma hem.
Idag mår jag bättre än någonsin och taggar inför gymmet som jag och Alex ska till nu kl 14 :) härligt att känna sej nyttig dagen efter. man får ju se efter kroppen efter att ha gett den stryk en hel natt
.
hoppas att alla hade en lika bra halloween som jag, jag kan inte säga att jag ångrar något. förutom att jag neggade lite onödigt på Anja. Men typiskt fadersfigur som jag är så blir de lätt så tyvärr... hoppas hon står ut med den stränga pappa/pojkvän stylen för min skull, jag skulle nog inte klara mej utan henne och Vienna bredvid min sida resten av livet. jag får helt enkelt tänka på allt bra jag har och uppskatta det !!
Jag har världens underbaraste flickvän <3 fast jag har träffat henne alldeles för lite på sista tiden för nu är de riktigt skitjobbigt om dagarna för att jag inte får vara med henne och Vienna :( jag vill flytta till karöstad nu så jag kan va med dom jämt <3
Idag så köpte jag kablarna som fattades till kondensatorerna som jag och alex kopplade in i helgen. så idag gjorde vi klar allt jobb, men till min förvåning så blev det inte bättre. då insåg att jag hade gjort missen att köpa kondensatorer på 1 farad när de skulle va 2. fyfan va dum jag är ibland, men då är ju de svåra gjort, bara att köpa dubbla av allt och göra om :) är iaf glad över att ha bas i bilen igen
Helgen blev som väntad, awesome ! åkte med linus, krille och kenneth till gustavsvik igår i det skittråkiga vädret.
Väl där så körde vi lite tävlingar i rutchkanorna, lite gainers från hopptornet (mitt försök blev ett adamsäppelplask) och sen körde jag och linus längdhopp ifrån 10an, linus vann med en meter.
På kvällen blev de fest hos mej och sen vidare till köket. på kvällen träffade vi även cato och micke som vi stog och snackade med i ett par timmar typ.
Idag så har jag hunnit med att gymma, städa och skura hela min lägenhet ( med disktrasa!) och nu så ska jag och alex och koppla in kondensatorer i min bil :) sen ikväll kommer Anja och Vienna och ska sova här :)
Den här helgen är Anja och Vienna nere i göteborg, så jag är lonely den här helgen. det är tur att man har världens skönaste polare att hänga med hela helgen.
Fredag: Black ops lan med Zombies (the moon) med KB, Sid, Krille och linus.
Lördag: Gustavsvik med Krille, Linus, Sid och KB Sen fest på kvällen
Söndag: Slappa på dagen och mys med Anja och Vienna på kvällen.
Det är bra saker att göra för att få helgen att flyga förbi :)
De har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone, och vissa kke undrar vad det beror på. enkelt, alla tv serier har börjat nu igen på hösten så man har suttit och häckat framför tvn 24/7.
lite tips på det som jag kollar/ har kollat på som jag tycker är riktigt sevärt
2½ men
Blue mountain state
Scrubs
Nile city
Family guy
American dad
The cleveland show
chuck
en ängels tålamod
full frys
gossip girl
hem till midgård
house
How i met your mother
my name is earl
Superhumans
the walking dead
two guys and a girl
Som ni ser så är det lite, så ja är lite osocial om dagarna nu framöver men ska försöka blogga så gott jag kan :)
Den första kvällen på grabbhelgen är nu avslutad med en hel kvälls nördande med zombies, the moon.
Jag, Kenneth; krille och Sid (eller som vi kallar oss, Eliten) Kade i siktet att lyckas med de sista easteregget på the moon. och efter ett par timmar spelande så lyckades vi igen. härligt som fan men grymt trött i skallen för att ha varit så grymt fokuserad så länge.
Men nu blir de sängen, gonatt!
Nu har jag precis kommit hem efter ett par timmars träning med kompisarna.
Börjar kännas mer och mer som förra året nu och de känns riktigt gött.
Cato ställde på oss att vi skulle hänga med på judo imorrn så jag får se om de blir det. de känns lite lockande faktiskt.
Nu äntligen är det tillbaka, jag har precis kollat klart på det första avsnittet på 2a säsongen av the walking dead. de är skönt att alla serier har satt igång igen så att man har en anledning att sitta inne och häcka om dagarna.
Jag kan säga direkt att jag testar det aldrig igen. aldrig kännt något så starkt i mitt liv förut.. fyfan
Förut när jag jobbade så ringde telefonen, jag tog upp den och såg att det var Anja så jag svarade men märkte direkt att det inte var Anja som hade ringt. Det var Vienna som har tagit telefonen och lyckats ringt till pappa! hon pratade som tusan med mej, eller ja hennes prat är ju mest Blrrr, bah, mmämämä osv. men det gjorde faktiskt större delen av min dag :) hon skrattade lite också när hon fick höra att det var jag i andra sidan av telefonen.
Hon växer upp fort men att kunna använda mobiltelefon vid 10 månader. hon är ju snart smartare än Större delen av alla pensionärer vad det gäller teknologi om det skulle va så :P



Har lite fantasibrist för tillfället men lägger ut en film på en galet säker photoshopkonstnärs arbete, riktigt tufft hur bra man kan skapa egna bilder egentligen



Vienna sitter på golvet, äter frukost och kollar på pokemon, det får mej att tänka tillbaka på när jag var liten och krypte upp i fotöljen med en godispåse och kollade på samma sak.

Ja notalgi är underbart, och de är kul att se att hon tycker om det lika mycket som jag :) ja, man växer aldrig upp. men vem säger att man måste de så länge man kan ta ansvar.

jah! kl är 21:45 och jag, anja och vienna ligger i sängen, redo för natten.

Det är ju en fördel med bärbar dator, att man kan ta med den in i sängen. Men nu har jag ju 2 supermysiga flickor att mysa med så nu ska jag återgå till dom, fast vienna sover när som helst :) gonatt !



Idag kommer mina älsklingar hit på kvällen och ska vara här hela helgen :D det gör mej superglad! de enda som är tråkigt är att jag slutar så sent idag -.-
 



Tänkte lägga upp lite bilder på en fin höstdag så att man slipper deppa över vädret som är ute nu



Jag vill bara säga att min flickvän Anja är bäst ! hon va supergullig och hade köpt en tröja åt mej som jag hade tittar på förra helgen som jag verkligen ville ha. Men hon är bäst på Allt annat också :) <333



Idag så rensade vi ur mina skåp när de va så tråkigt väder, och då hittade jag typ 60 mössor från olw som Vienna fick tag på :)



Nu ska jag Anja och Vienna åka till Viennas farmor, farfar och faster och ta lite kort med mera :)




Nu på morgonen så har jag och Vienna kört bil på sovrumsgolvet medans Anja låg och drog sej i sängen :)

Vid frukosten så kollade jag och Anja på pirates of the caribbean: i okänt farvatten. den va riktigt nice även ifall inte elisabeth och will va med.