Träningstips del 2: Träning och motivation

0kommentarer

Jag och många andra känner nog likadant i början när man börjar gå till gymmet, att det är tråkigt och att det är lätt att hoppa över det någon gång ibland och till slut så har man gett sej totalt med allt. och det enda som kan få dej att gå ifrån det till att i stort sett bli beroende av det istället är motivation!
 
Sluta se gymmet som ett måste och gör det istället till en självklarhet, vad gör du för gott till kroppen av att sitta framför Tv:n i 2 timmar. gå isället till gymmet. säg tex som jag är på gymmer runt 8 timmar i veckan effektiv träning, det är inte mer än ca 6 % av hela din vecka och dom resterande 94% jobbar du, sover och gör allt annat.
 
jag ska ge lite tips på hur man kan motivera sej på bästa sätt.
 
1: för det första så är det alltid bra att ha en kompis att träna med som är skapligt jämnstark med dej så man kan hjälpa varandra och peppa varandra under träning, det brukar också bli lättare att komm iväg då för att man kanske är lite blyg som ny på gymmet för alla jättar som är där
 
2:träna i din egen takt och bli inte viktfixerad, folk bli mer imponerade på en person som har låg vikt och gör rätt än en person som lastar på vikterna och kastar upp dom så att den personen fördärvar sej totalt och dessutom ser urlöjlig ut.
 
3: Skaffa en träningsdagbok som du skriver ner vad du gör, vilken vikt du har och hur många reps du kör. gymgrossisten har såna för 150 kr och dom räcker i 365 dagar. För kör man som jag 4-5 pass i veckan så har man kanske runt 40-50 kroppsövningar att komma ihåg vikt på och det är omöjligt att komma ihåg. man kan dessutom tävla med sej själv lite mer med en sån ifall man inte kan få med sej polarna dit.
 
 
 
4: för och efterbilder. det är skitbra att ta för och efterbilder för att kolla hur utvecklingen går. för det bli omotiverande att kolla på sej själv i spegeln varje morgon och själv tycka att man inte kommit någonvart. men tar man en bild varje månad på kroppen så syns det att det händer något.
 
 5: Ät rätt Man kommer aldrig någonvart om man går till gymmet och sen drar i sej en chipspåse när man kommer hem. Om du vill bli rippad och smal så ska man äta som jag skrev i förra inlägget, för det kanske är jobbigt att lägga av med godis, chips och dricka men vill man bli fin så får de kosta lite också ! så tagga ner det onyttiga till helgerna bara och kör det nyttiga på vardagarna. och blir det någon dricka kvar efter helgen, häll ut så du inte blir frestad eller kasta dom kvarvarande chipsen eller godiset.
 
Det är lite tips på hur du ska komma igång. för det är ingen picknik att få den kroppen man vill ha. det går inte att beställa via postorder.du måste göra det själv !
 
Nästa inlägg blir om en fördjupning i deffningsträningen och lite om Adonis index
 
chiao så länge!

Kommentera

Publiceras ej