träningstips del 5: Bulkning

0kommentarer

 
för alla som vill bli större kroppsmässigt och samtidigt bli starka så måste man pendla maten mellan deffning och bulkning i olika perioder. så i 3 månader kan man köra deffning t.ex LCHF och sen köra bulkning i 3 månader.
 
Det är på det här sättet som budybuilders tränar för att få sej en större, mer massiv kroppsbyggnad. först tränar dom sej rippade och sen äter dom upp sej rejält så dom får mycket fett på kroppen. varför göra nått sånt kanske ni undrar ? jo för att musklerna ska växa så behövs fett. för musklerna består av väldigt mycket fett och därav måste man öka fattintaget ju större man vill att musklerna ska bli.
 
Bulkning är med andra ord precis raka motsatsen till deffning. du ska vräka i dej så mycket kolhydrater som du bara kan och se till att försöka bli mullig. för det tränar man senare bort under nästa deffperiod.
 
det blev inte så långt det här inlägget men jag har pumpat slut på mej själv på gymmet och ska upp tidigt så de får räcka för idag :) hej så länge!
 
Här är en tränare jag följer som ger skitbra tips och som jag ska försöka föra vidare till er så gott jag kan. kolla in om ni vill Kyle Leon heter han och finns på youtube och andra ställen
 

Kommentera

Publiceras ej